tag:blogger.com,1999:blog-8949506410128262818.post340312874012823970..comments2022-12-22T15:46:06.210+01:00Comments on All About Eva: Bloggbursdag!Evahttp://www.blogger.com/profile/14506009213444853290noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8949506410128262818.post-76661358369050364072010-05-04T14:51:33.862+02:002010-05-04T14:51:33.862+02:00Huset på planen: Jeg har sett mange oppskrifter so...Huset på planen: Jeg har sett mange oppskrifter som jeg kjenner igjen (oftest fra Nigella) eller oppskrifter som helt klart er konvertert fra amerikanske mål, som ikke sier noe om kilden. Da blir jeg så skuffet!Evahttps://www.blogger.com/profile/14506009213444853290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8949506410128262818.post-90615712951522920692010-05-04T14:48:46.734+02:002010-05-04T14:48:46.734+02:00Gratulerer med to-års dagen, sånn litt på ettersku...Gratulerer med to-års dagen, sånn litt på etterskudd. Jeg er så enig med deg vedrørende oppskrifter som et åndsverk. For meg virker det som hoveddelen av norske matbloggere ikke skriver noe om kilden sin. Jeg antar at det betyr at mange anser oppskriftene som de legger ut for sine egne, men jeg tror også det er et uttrykk for at man har et litt lite bevisst forhold til det. Uansett bra at du fokuserer på det. (Jeg har også skrevet litt om det samme hos meg for en stund siden her: http://husetpaaplanen.blogspot.com/2009/11/matprosjekt-oppskriftsbruk-og.htmlHuset på Planenhttps://www.blogger.com/profile/16980682928418503516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8949506410128262818.post-57021114014228858252010-02-10T23:45:02.146+01:002010-02-10T23:45:02.146+01:00jeg kunne gjerne tenkt meg å lese om hvorfor du ha...jeg kunne gjerne tenkt meg å lese om hvorfor du har valgt å ikke spise kjøtt? Og gjerne om hvorfor du spiser fisk? Bare nysgjerrig... :)Anonymousnoreply@blogger.com