mandag 6. oktober 2008

Pasta al aglio, olio e peperoncino

Den beste pastaretten for forkjølede og syke:




Hakk en chili, ett fedd hvitløk og eventuelt ingefær i bittesmå biter. Ikke riv ingefæren eller press hvitløken, her må det hakkes. (Av en eller annen grunn blir smaken hundre ganger bedre da).




Surr de tre ingrediensene forsiktig i noen spiseskjeer olivenolje.





Bland med pasta.

Servér med frikse urter. Helst persille, men basilikum går greit.

Før skålen til munnen og spis og vær glad!

2 kommentarer:

Elisabeth Maria sa...

Bekreftelse: Dette er fantastisk sjuklingmat. Jeg hadde en skje med Crème Fraîche over for å dempe det sterke ørlite grann, og så tilsatte jeg 100 ml frosne selskapserter sammen med urtene på slutten av surringen - nam!

Eva sa...

Så bra at du likte det! Din variant hørtes også veldig god ut!