tirsdag 2. juni 2009
Spinatpai, enda en gang
Siden spinatpai er en av mine mest brukte retter, tenkte jeg at jeg kunne vise en variasjon. Denne laget jeg til 17. mai, hvor alle tok med seg hver sin rett. Forskjellen er at den er laget med frisk spinat, ellers er den ganske lik.
Lag oppskriften som den jeg linker til overfor, men erstatt den frossne spinaten med en stor (500 g) pose fersk spinat. Skyll den godt, det er mye sand på spinat. Ikke tørk spinaten.
Legg den i porsjoner i en stor kjele eller en dyp stekepanne med lokk. Sett den på middels varme og la spinaten synke sammen. Når all spinaten er "visnet" legg den i et dørslag og la den renne godt av.
I mens steker du en halv, finhakket løk, eller noen vårløk i stekepannen med litt smør. Hakk den avrente, avkjølte spinaten i store biter og stek den litt sammen med løken. Krydre med salt og pepper.
Følg så resten av oppskriften.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
5 kommentarer:
Hei:)
Nettopp funnet bloggen din. Masser av inspirasjon! Har spinatpaien din i ovene nå og er spent. Lager en del pai selv men har aldri prøvd med spinat og feta før.Takk for tipset:)
Anja
Anja: Så hyggelsig at du liker bloggen min. Håper paien smaker, den er i allefall min favoritt!
Denne har jeg laget mange ganger, det er en favoritt her i huset!
Marie S: Takk for kommentar! Så hyggelig ☺
Marie S: Takk for kommentar! Så hyggelig ☺
Legg inn en kommentar