søndag 3. januar 2010

House of Sushi - A. Kiellands plass

Det er lenge siden jeg spiste på House of Sushi på Kiellands hus. Jeg har ikke blogget om det, fordi dette var en sushisjappe jeg virkelig ikke likte. Jeg har vært her to ganger, og jeg kommer aldri tilbake. Jeg anbefaler det derfor ikke.


Første gang jeg var her bestilte vi softshell crab-maki. Krabben var fritert helt knusktørr, makiene var uinspirert og jeg fikk ikke lyst til å komme tilbake. Dessverre gjorde jeg det.

Et halvt år senere, altså i sommer, skulle jeg ut på reise. Jeg hadde ikke noe særlig mat hjemme så jeg tenkte at jeg kunne gi House of Sushi en sjanse til. (Det ligger ganske nær der jeg bor). Uheldigvis kan man kanskje si. Det tok en time å få en liten meny (7 biter, tror jeg). Da fisken i tillegg var slimete og ikke spesielt fersk var det ikke akkurat det jeg hadde ventet meg. I tillegg er dette en av de dyrere små sushistedene.

Nei, jeg kommer ikke tilbake. Takk for meg,

3 kommentarer:

Alt godt sa...

Nam sushi derimot, i Sannergata, er førsteklasses, syns eg. Eg er der kvar tirsdag, før korøvinga mi. ;-)

Eva sa...

Alt godt: Den har jeg vært veldig nysgjerrig på! Da må den prøves.

Anonym sa...

Alle jeg har snakket med har svært dårlige erfaringer med House of Sushi på AKP, meg inkludert. Jeg gikk i samme felle som deg, og ga den en ny sjanse etter å ha fått et svært dårlig inntrykk like etter at den åpnet. Aldri mer!

Rart at den fortsatt holder åpent. Den kan jo ikke basere seg på faste kunder. Dessuten er den omringet av konkurrenter som serverer langt bedre sushi til 20-30%lavere priser. Må være utelukkende på grunn av den gunstige plasseringen at de får det til å gå rundt.