tirsdag 14. desember 2010

Matrelatert ønskeliste


En støpejernsgryte. Gjerne i en nydelig farge som denne fra Le Creuset. I den kan man lage all verdens ting, blant annet brødet som ikke trenger knaing. Her er oppskriften og en snasen video.
En stekepanne med avtagbart håndtak som man kan putte i ovnen. Veldig nyttig til omeletter, frittataer og andre oppskrifter der slikt er nødvendig.

En stor paiform med løs bunn, slik at den lekkert kan legges på et fat uten formen. Særlig bra ser søte paier og terter ut når de er bakt i en slik form.

En kulevisp. Jeg har sett at de henger på Nigellas kjøkken og den ser bare så søt og praktisk ut. Med silikonkuler kan den også brukes i stekepannen til deglasering eller andre morsomme ting.  


Kitchen Aid, min store drøm. Jeg har ønsket meg en Kitchen Aid i fire år, men den er så dyr at jeg tror det må en stooooor anledning til før jeg får denne i noen slags gave. Ellers må jeg få meg ordentlig jobb og bli voksen, og det skal jeg jo en gang. Men det får bli med drømmen til da.

Bilder: Produsentene

4 kommentarer:

Elise sa...

Fine ønsker:) For omtrent tre år siden kjøpte jeg endelig en Kitchen Aid etter iherdig sparing. Den har gitt masse glede! Jeg opprettet et aldri så lite KA-fond som familie kunne donere til bursdager og jul. For tiden har jeg et fond ved navn Mulberry-veske og der står det cirka kr 3,95 så der spørs det gitt!

Anonym sa...

jeg hadde også kitchen aid sparefond en bursdag, og det var utrolig befriende å få den i hus! og forholdet vårt blir sterkere og sterkere som tiden går ;)

k. sa...

KitchenAid er kjempefin bryllupsgave, da.

Men selv er jeg gift og fikk nesten ingen gaver så det skipet er seilet. :(

Eva sa...

Elise: Smart å ha sparefond for store gaver :) En Mulberry-veske hadde jeg nok ikke sagt nei-takk til :)

line: Åh, jeg gleder meg til den tid kommer

k.: Å nei! Hvordan går det an å ikke få noen gaver til bryllupet sitt? Jeg er ikke gift så kanskje en dag?