Hvis man ikke vil ha fisk kan man ta med seg grønnsaksspyd, med for eksempel løk, squash, aubergine og cherrytomater. Pensle med olivenolje (ikke ekstra virgin), salt, pepper og grill i fem-ti minutter.
lørdag 8. august 2009
Grilling
Hva tar man med seg på grillfest hvis man ikke spiser pølser, nakkekoteletter og kylling? Jo man pakker inn fisk (hvis man spiser slikt) inn i aluminiumsfolie, med det man liker. Jeg liker vårløk, sitronskall, parmesan, salt og pepper og cherrytomater, og et lite dryss persille. Yum!

Hvis man ikke vil ha fisk kan man ta med seg grønnsaksspyd, med for eksempel løk, squash, aubergine og cherrytomater. Pensle med olivenolje (ikke ekstra virgin), salt, pepper og grill i fem-ti minutter.
Hvis man ikke vil ha fisk kan man ta med seg grønnsaksspyd, med for eksempel løk, squash, aubergine og cherrytomater. Pensle med olivenolje (ikke ekstra virgin), salt, pepper og grill i fem-ti minutter.
Etiketter:
fisk,
middag,
oppskrifter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Analfabetspørsmål: Hvorfor skal man ikke bruke extra virgin?
Fordi extra virgin stort sett ikke tåler så høye temperaturer. Da vil du få to effekter: 1) Oljen mister den gode smaken og blir meningsløs å bruke, 2) den blir svidd og avgir en litt emmen smak til det du skal grille. Så har jeg i allefall hørt og lest. :)
Legg inn en kommentar