torsdag 20. november 2008

Bamboo på Sagene

Bamboo har vært min stamrestaurant siden jeg flyttet til Sagene. Den er liten og trang, men veldig trivelig, og titter ut over Stockflethsgate og Rivertzkvartalet.Her har jeg sneket meg til å ta noen bilder inne.


Dette er min rett - Sushi medium meny - 6 biter sushi og 4 maki til den nette sum av kroner 95,-Dette er min kjæres rett, Futo Special - som er softshell crab, avocado, chilimix og noen andre godsaker jeg ikke helt kommer på. Til den nette sum av kroner 98,-
Jeg har vært på Bamboo så mange ganger at jeg nesten ikke kan anmelde den. Maten er veldig god, betjeningen er hyggelig og prisnivået er tipp topp for en slunken studentlommebok. Av og til får man maten på null komma niks, andre ganger må man vente i 40 minutter (dette har ikke skjedd så veldig ofte). De spiller trivelig asiatisk popmusikk (beklager at jeg er upresis her altså, men bedre å være litt uspesifikk enn å ta feil, sant?) og har en generelt rolig stemning. Pluss for at de har sake og japansk øl!

Bamboo har 4 asiatiske kjøkken, altså kinesisk, vietnamesisk, japansk og thailandsk. Prisene ligger mellom 72,- og 110,-

Info:

Stockfleths gate 53 b
0461 Oslo
Tlf: 22 71 42 20
Åpent tirsdag-lørdag 12-22, søndag 13-22, mandag stengt (ulempe!)

4 kommentarer:

Lotte sa...

Så trävligt!
Har de andre ting enn sushi? Jeg er nemlig veldig glad i mat fra Østen, men det er noe med rå fisk jeg ikke helt klarer tanken på. ..

Eva sa...

Ja, jeg nevnte nederst at de har mat fra fire asiatiske kjøkken, sushien står bare for den japanske biten. De har allslags forskjellige retter: Kylling Gongbao, scampi i alle mulige former, biff og and.

Jeg kan skjønne at folk er skeptiske til tanken på rå fisk, men det smaker virkelig nydelig. Det er bare å gi det en sjanse! Hvis man tenker på hygiene så har jeg aldri blitt dårlig av sushi.

Eva sa...

P.S. Man kan jo begynne med maki, for eksempel. Da kan du få fritert scampi/krabbe innrullet i tang og ris. Ikke en rå fiskebit i sikte!

Lotte sa...

Ok, jeg var ikke helt sikker på om de andre kjøkkenene også hadde sushi ;) Men jeg elsker thaimat, så jeg tror jeg skal ta meg en tur til Bamboo når jeg får tid og mulighet. Kanskje jeg til og med skal prøve en maki? :) Takk for tipset!