![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh5BQm23hg5MI0VjZApEJ5fSn9OzMMAaWjV7qmRZGlXQXzO5gkgbWCBepdybuZa_ZiWE71jCYzOX5OOBCk6evr0saCOt8QQepB4T_R637Qu0cMiKjreW462xp0dYw2UC5pJGexnaXTj5RU/s400/001.JPG)
Jeg justerte ingredienene litt. Jeg har brukt Polpa i stedet for hakkede tomater, og bladpersille i stedet for basilikum. Jeg vet ikke helt hvorfor. Den italienske produsenten Mutti lager den beste tomatpolpaen, spør du meg. Dessuten hadde jeg bare plass til to auberginer, ikke tre, i stekepannen min. Så nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul. En stor stekepanne.
Oppskriften finner du
her
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiSRXvxcX8NDTuKdcZkdFEn_jbYzS5cC_Ly_iWx9dxutzTViBjxf5Vn4xSw9dest6GVwe4MMeBoH7mNgInk8SmSC0yBihiiWrqLuYMcLHkHm2ugV4T2wn08rwtdd8_CTv9WT5o0HxsGLmg/s400/002.JPG)
Her er det ferdige resultatet. Det var kjempegodt! Auberginene var blitt kremete og sausen var søt og god. Det anbefales å tynne den litt ut med kokevann fra pastaen.
3 kommentarer:
Nam! Denne vil eg og prøve ein dag! :-)
Kjempeflink har du vært!
Hi! Takk takk :)
Legg inn en kommentar