søndag 26. april 2009

Statusoppdatering

Jeg skriver oppgaver, leser til eksamen og venter på at to av fire kokebøker skal komme dumpende ned i posten, så jeg kan vise dem til dere. De to første er her allerede, men jeg vil vente så det blir ekstra morsomt med fire. Ja, nå begynner jeg virkelig å få litt av en ansamling! Tror jeg har skaffet meg nesten ti stykker i løpet av 2009, litt skremmende nesten.

Mens jeg er i gang kan jeg kanskje komme med et par advarsler.

1) Aldri, og jeg mener aldri, bruk kaldpresset rapsolje i baking. Det er kjempeekkelt, den etterlater seg en kvalmende, rapsete ettersmak. Jeg var dum som gjorde det. Bare ikke-kaldpresset olje (og vanlig smør) i baking heretter.

2) Ikke kjøp kokeboken "Porsjonskaker. Kakefest" av Gail Wagman. Jeg har prøvd å lage ting fra den, men cupcakene ble bare ekle. Kanskje hun har gode glasurer, og hun har definitivt fine ideer og bilder, men kakene smaker ikke godt. Jeg tror hun er mer opptatt av at mat skal se fin ut, enn at den skal smake godt.

2 kommentarer:

Hanne sa...

Så fin blogg du har :) Rapsolje kan smake litt vondt ja.. Har et kokebok-tips! "kakefest": muffins av Cathterine Atkinson! Den er utrolig bra! Har prøvd en del oppskrifter og så langt har alle blitt helt perfekte og utrolig gode!

Eva sa...

Tusen takk :) Ja, kan hende den med muffins er bedre! Men jeg vet ikke om jeg tør...