Siden jeg aldri har blitt intervjuet eller kontaktet av noen aviser eller matblader (hint hint) tenkte jeg at jeg kunne intervjue meg selv. Jeg tar utgangspunkt i den siste siden i bladet Maison Mat og Vin. Jeg oppfordrer alle som føler seg kallet (og/eller oversett) til å ta samme enquete i kommentarfeltet, eller kopiere til sin egen blogg. Enten hele eller bare det dere syns er gøy/relevant å svare på. (P.S: Jeg er ikke bitter altså. Ikke i det hele tatt.)
REISE:
Dit jeg drar for å spise:
Italia Etnisk favorittkjøkken:
Japansk, Thailandsk, Italiensk Hotell jeg gjerne bor på:
Sheraton Warszawa Godt marked:
Borough Market i London Kjøper jeg med hjem fra reise:
Oster Mest eksotiske matminne:
En perfekt modnet fersken på en strand på Kypros
DRIKKE:
Favoritt tørstedrikk:
Vann Favorittøl:
Kozlak fra Amber bryggeri Favorittdrink:
White Lady og Journalist Bar jeg gjerne besøker:
Gaasa Favorittkombinasjonen av mat og drikke:
Hvitvin og sushi
MAT:
Livrett:
Fersk, grillet havabbor Beste matminne:
Min første middag på Brasserie France Favorittkrydder:
Chili Beste hverdagsmat:
Laks med fancy kompost Skeier jeg ut med:
Gjærbakst Min matfilosofi:
Enkel, sunn og miljøvennlig mat Spiser jeg aldri:
Agurk i noen form, kjøtt Lager jeg oftest:
Pai Rareste jeg har spist:
Risotto med eple, karri og egg Favorittrestaurant:
Brasserie France
BORD:
Står alltid på mitt bord:
Salt Setter jeg stemningen med:
Stearinlys og fine servietter Prikken over i'en på bordet:
Duk! Drømmegjester:
Nigella Lawson og Heston Blumenthal, de kunne laget maten
KJØKKENUTSTYR:
Favorittredskap:
Food processoren min Klarer meg ikke uten:
Teskjeer. Jeg elsker å bruke dem til alt, spesielt til frokostspising. Beste utstyrstips:
Ha så lite du klarer, ønsk deg så mye du kan. På ønskelisten:
En jerngryte, en mandolin, en fancy kakeform formet som et slott Siste loppisfunn til kjøkkenet:
Tallerkner Favorittkokebok:
Står mellom Nigella Bites og River CottageVeg Every Day!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar